Stein van de Ven


Ik zing voor jou recht uit het hart 

Als zanger is het mijn doel om mensen te raken en mee te nemen in mijn verhaal. Al vanaf 4-jarige leeftijd ben ik bezig met muziek. Het is mijn eerste levensbehoefte, mijn zuurstof. Ik heb mezelf door de jaren heen ontwikkeld in veel verschillende stijlen, van pop tot rock, van soul tot jazz en van country tot R&B enz. 

Na veel te hebben opgetreden in verschillende formaties en na de afronding van mijn studie Mix/Recording-Engineer heb ik besloten te gaan studeren aan het Vocaal Instituut Nederland en ben ik onder begeleiding van conservatorium docent Renee Harp afgestudeerd als zangdocent. 

Zelf ben ik in de leer geweest bij Maria Coolen, Lieke van Duppen, William Finta, Sanne Cristensen, Neeltje van Doore, Tom Wesselink, Pleun van Dieren, Babz Verhoeven,José van Waveren, Alberto ter Doest, Rein Kolpa, Joyce van der Sangen en mijn mentor Mathilde Santing  


 
In de zomer van 2022 volgde ik de 5 Day cvt cource aan het Complete Vocal Instituut in Kopenhagen. Ik kreeg daar les van Michelle Sanders, Anna Hansen en Ditlev Ulriksen.


Als zanger ben ik allround te boeken in bijvoorbeeld een Jazzgezelschap een vijfkoppige band of in een intiemere setting met een gitarist of toetsenist. 

Mail nu voor een gratis offerte op maat. 

Stein van de Ven
[email protected] 

                Videos & Fotos 

Youtube inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Youtube cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen

Youtube inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Youtube cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen

Youtube inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Youtube cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen

Youtube inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Youtube cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen